به گزارش خبرنگار مهر، وحید مجیدی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای توسعه دولت الکترونیک و تسریع در روند رسیدگی به پرونده بیماران، موضوع ثبت الکترونیکی اسناد بستری شدن افراد در بیمارستانها و مراکز پزشکی، از سال ۹۷ در اصفهان و از سال ۹۸ در آذربایجان شرقی مطرح شد.
وی ادامه داد: ۳۰ بیمارستان دانشگاهی در آذربایجان شرقی که به سامانه «سپاس» دسترسی دارند از اردیبهشت ماه امسال اسناد مربوط به بستری شدن بیماران را به صورت الکترونیکی ارسال کرده اند که به صورت الکترونیکی هم به آنها رسیدگی میشود.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی جلوگیری از مصرف بیهوده کاغذ در روند ثبت اسناد بیماران را یکی از ویژگیهای ثبت الکترونیکی دانست و گفت: در روش قدیمی به طور میانگین ماهانه دست کم ۳۵ هزار سند مربوط به بستری شدن بیماران که هرکدام ۱۰ الی ۱۵و رق کاغذ هستند تولید میشد که در بلندمدت و در سطح کشور حجم چشمگیری از کاغذ را شامل میشود.
وی اعلام کرد: اگر از بیمارستانهای دانشگاهی درخصوص اجرای این طرح الکترونیکی نتیجه مطلوب بگیریم، بی شک گام بعدی ما تمام بیمارستانهای استان خواهد بود.
مجیدی همچنین خبر داد: در دوماه گذشته حدود ۵۸ هزار پرونده از بیمارستانها ارسال شده است که از این تعداد ۱۳ هزار پرونده به کارشناسان ما ارجاع یافته و ۱۰ هزار مورد، بررسی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی همچنین از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در بیمارستانها و مراکز پزشکی خبر داد و افزود: نسخ پزشکی توسط پزشکان وارد سیستم میشود و بیمار میتواند با ارائه کد ملی خود دارو را از داروخانه تحویل بگیرد که ۱۰ درصد مؤسسات در استان ما به این سامانه متصل هستند.
نظر شما